chefoulis
Όλες οι συνταγές Σαλάτες

Αμπελοφάσουλα με σκορδαλιά

Υλικά

  • Αμπελοφάσουλα 500 γρ
  • Ελαιόλαδο
  • Ξύδι
  • Αλάτι

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τις δυο άκρες από τα αμπελοφάσουλα και τα πλένουμε καλά. Τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό που τα σκεπάζει για 10 λεπτά. Τα σουρώνουμε, τα βάζουμε σε  πιάτο,  αλατίζουμε και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το ξύδι (ή λεμόνι). Τα συνοδεύουμε με σκορδαλιά κι είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.

Πηγή: chefoulis.gr

Σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.