Κέικ γλυκάνισου χωρίς αυγά

Υλικά

  • Φαρίνα 500 γρ
  • Γάλα 300 ml
  • Ηλιέλαιο 300 ml
  • Ζάχαρη 150 γρ
  • Άχνη ζάχαρη 150 γρ
  • Μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι γλυκού
  • Ούζο 1 σφηνάκι
  • Γλυκάνισος 1 κουταλιά σούπας

Οδηγίες

Βάζουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ (εκτός από το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ) και τα χτυπάμε για 2 λεπτά με το μίξερ χειρός. Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και τα ξαναχτυπάμε όλα μαζί. Λαδώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί, αδειάζουμε μέσα το μείγμα μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 45-50 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας). Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.

Πηγή: chefoulis.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.