Μπομπάκια πατάτας γεμιστά με τυρί και ζαμπόν

Μια πανεύκολη και γρήγορη συνταγή για υπέροχα μπομπάκια πατάτας με γέμιση ζαμπόν και τυριού, που θα λατρέψουν τα μικρά παιδιά και θα αγαπήσουν τα μεγάλα… παιδιά. Απολαύστε τα ζεστά και απογειώστε τη γεύση σας. 

[*] Αλεύρι για πίτσα (τύπου 00) θα βρείτε σε όλα τα Σούπερ Μάρκετ (εγώ βρήκα “ΜΥΛΟΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ). Είναι ένα αλεύρι από μαλακό σιτάρι που χρησιμοποιούν οι Ιταλοί. Οι ζύμες που δίνει είναι ελαστικές με ιταλική φινέτσα, για την παρασκευή της αυθεντικής ιταλικής ζύμης και όχι μόνο… Δοκιμάστε το και σε πεϊνιρλί ή ακόμα σε παραδοσιακό ιταλικό ψωμί Ciabatta. 

Αν δεν έχετε αλεύρι τύπου 00, χρησιμοποιήστε μαλακό αλεύρι.

[*] Τα τυριά και το ζαμπόν μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με άλλα της αρεσκείας σας (κίτρινα τυριά όπως, τσένταρ, ένταμ, γκούντα, κασέρι κ.λ.π. ή με προσούτο ή ζαμπόν γαλοπούλας).

Collage8 (1)

Πηγή

Πηγή: sintayes.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.