Ομελέτα εύκολη και γρήγορη

Ομελέτα εύκολη και γρήγορη. Αγαπημένη κλασική  συνταγή. 

 Μια χορταστική και αφράτη ομελέτα που μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα στο σπίτι! Συνδυάστε με τα αγαπημένα σας υλικά και δημιουργήστε την πιο νόστιμη ομελέτα. 

Ομελέτα

Print Recipe

5 from 1 vote

Ομελέτα

Ομελέτα εύκολη από τον Τάσο Αντωνίου. Μια χορταστική και αφράτη ομελέτα που μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα στο σπίτι! Συνδυάστε με τα αγαπημένα σας υλικά και δημιουργήστε την πιο νόστιμη ομελέτα. 

Prep Time5 λεπτά
Cook Time10 λεπτά
Total Time15 λεπτά
Course: Κυρίως πιάτα
Cuisine: Ελληνική
Keyword: Ομελέτα εύκολη και γρήγορη
Servings: 4
Calories: 329θερμίδες

Ingredients

  • 1 κ.γλ. ελαιόλαδο
  • 1 πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 2 φέτες αλλαντικό της επιλογής μας
  • 3 αυγά
  • 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Instructions

  • Zεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Σοτάρουμε τις πιπεριές και το αλλαντικό της επιλογής μας μέχρι να ροδίσουν. Παράλληλα, σε μπολ χτυπάμε τα αυγά, την κρέμα γάλακτος με αλάτι και πιπέρι. Χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Το ρίχνουμε σιγά σιγά στο τηγάνι.
  • Με τη μαρίζ σπρώχνουμε τις άκρες να ξεκολλήσουν από το τηγάνι. Τρίβουμε κίτρινο τυρί από πάνω. Όταν ξεκολλάει η κάτω πλευρά της ομελέτας από το τηγάνι, την διπλώνουμε στη μέση με τη βοήθεια της μαρίζ. Την αφήνουμε στο τηγάνι για λίγα λεπτά και κατόπιν τη μεταφέρουμε σε πιάτο.

Video

[embedded content]

Δείτε επίσης: Το πιο νόστιμο και αφράτο κεικ!

Greek recipes in English: Visit MyGreekSalad.com

No Newer Articles

Πηγή: mamapeinao.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: