Πάστα ελιάς

Υλικά

  • Ελιές Καλαμών 200 γρ χωρίς κουκούτσι
  • Σκόρδο 1 σκελίδα ψιλοκομμένη
  • Φιλέτα αντζούγιας 2-3 τεμ
  • Κάπαρη 2 κουταλιές σούπας
  • Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
  • Λεμόνι 1 κουταλάκι γλυκού από τον χυμό του

Οδηγίες

Ξεπλένουμε τις ελιές και την κάπαρη καλά. Καθαρίζουμε το σκόρδο και βάζουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο και το λεμόνι. Πολτοποιούμε τα υλικά μας στο μπλέντερ πολύ καλά. Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το λεμόνι. Ανακατεύουμε καλά ώστε να ενωθεί το λάδι με το μείγμα μας. Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε με ζεστό ψωμάκι.

*Μπορούμε να το διατηρήσουμε στο ψυγείο, μέσα σε βάζο που κλείνει καλά.

Πηγή: chefoulis.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.