Παγωτό bounty

Παγωτό bounty από τον Τάσο Αντωνίου. Η καλύτερη συνταγή για λαχταριστό και πολύ νόστιμο παγωτό bounty με καρύδα και σοκολάτα που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!

Παγωτό bounty

Παγωτό bounty

Τάσος Αντωνίου

Παγωτό bounty από τον Τάσο Αντωνίου. Η καλύτερη συνταγή για λαχταριστό και πολύ νόστιμο παγωτό bounty με καρύδα και σοκολάτα που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10 λεπτά
ANAMONH 6 ώρες
ΣΥΝΟΛΟ 6 ώρες 10 λεπτά
ΓΕΥΜΑ Γλυκά
ΚΟΥΖΙΝΑ Διεθνής
ΜΕΡΙΔΕΣ 10
ΘΕΡΜΙΔΕΣ 350 θερμίδες

ΥΛΙΚΑ  

  • 500 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
  • 200 ml ζαχαρούχο γάλα
  • 2 κ.σ. τσιπς σοκολάτας
  • 1 κ.σ. ινδοκάρυδο
  • 1 μπάρα Bounty

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

  • Σε μπολ βάζουμε την κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε με το μίξερ χειρός. Θέλουμε να πετύχουμε μια σφιχτή και βελούδινη συνταγή.
  • Με μια μαρίζ μεταφέρουμε τη μισή σαντιγί σε δοχείο αποθήκευσης τροφίμων. Προσθέτουμε ινδοκάρυδο και τσιπς σοκολάτας και ανακτεύουμε. Προσθέτουμε την υπόλοιπη σαντιγί από πάνω, ισιώνουμε ξανά και επαναλαμβάνουμε την επικάλυψη σοκολάτας και καρύδας.
  • Στολίζουμε την επιφάνεια του παγωτού με τις φέτες Bounty, καλύπτουμε το δοχείο με το καπάκι και καταψύχουμε για 6-8 ώρες πριν σερβίρουμε.

ΒΙΝΤΕΟ

[embedded content]
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ Παγωτό bounty

No Newer Articles

Πηγή: mamapeinao.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.