Πιροσκί ή περέσκια-Αγαπημένη συνταγή !!!

Το βλέπουμε με πολλές ονομασίες σε διάφορες χώρες και είναι αγαπημένη συνταγή πολλών χρόνων!!Μπορείτε να τα γεμίσετε με πατάτα , τυρί ,Λουκάνικο ,κρέμα τυρί ,Κιμά ,Σολομό ,μπορείτε μέχρι και γλυκά να τα κάνετε με πραλίνα , φρούτα , κρέμα κ.α

Υλικά-Ingredients
Για την ζύμη-For the dough
600 γρ αλεύρι για τσουρέκι-600 gr flour with extra gluten
8 γρ ξηρή μαγιά-8 gr dry yeast
100 γρ νερό-100 gr water
150 γρ γάλα-150 gr milk
150 γρ ηλιέλαιο-150 gr sunflower oil
1 κτσ ζάχαρη-1 tbsp sugar
1,5 κτγ αλάτι -1,5 tsp salt
1 αυγό-1 egg

Για την γέμιση-For the inside
1 κρεμμύδι-1 onion
600 γρ βρασμένες πατάτες-600 gr boiled potatoes
1/2 πάπρικα σε σκόνη-1/2 red pepper powder
λίγη ρίγανη-a little oregano
λίγο μαιντανό-a little of parsley
1/2 κτγ αλάτι-1/2 tsp salt
120 γρ mix από 3 τυριά της αρεσκείας σας-120 gr mix 3 cheeses you liked
1 λίτρο ηλιέλαιο-1 litre sunflower oil

ΔΕΙΤΕ την εκτέλεση της συνταγής βήμα βήμα πατώντας ΕΔΩ —>  https://www.youtube.com/watch?v=vgQzBToOIBY&feature=youtu.be

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: