Ρεβανί με αλεύρι !!!

ΑΦΡΑΤΟ,ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΡΕΒΑΝΙ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!!!!!!!!!

 ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:
5 αυγα,
50 γρ ζαχαρη,
200 ml γαλα φρεσκο,
200 ml σπορελαιο,
ξυσμα.ενος πορτοκαλιου,
1 φακελακι μπεικιν παουντερ,
480 γρ αλευρι!!!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπαμε τα ασπραδια σε σφιχτη μαρεγκα!
Χτυπαμε τους κροκους με.την ζαχαρη!
Ριχνουμε.σιγα σιγα.γαλα-σπορελαιο-ξυσμα!
Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε το αλευρι-μπεικιν και ανακατευουμε απαλα με μαριζ!
Τελος προσθετουμε.την μαρεγκα και ανακατευουμε παρα πολυ απαλα μεχρι να ενσωματωθουν!
Τοποθετουμε το μειγμα στο ταψι η πυρεξ και ψηνουμε στους.180 βαθμους προθερμασμενο για 30 λεπτα αναμμενο και 10 λεπτα.σβησμενο φουρνο!

ΣΙΡΟΠΙ:
Βραζουμε.2 μιση ποτηρια νερου νερο με 2 μιση ποτηρια νερου ζαχαρη μισο χυμο λεμονιου για 4 λεπτα!Σιροπιαζουμε κρυο γλυκο ζεστο σιροπι με κουταλα.σιγα σιγα!

Εκτέλεση φωτό από  Tzeni Tsanaktsidou‎ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.