Ροδάκινα ψητά

Υλικά

  • Ροδάκινα 5-6 τεμ
  • Ζάχαρη 1 1/2 κουτάλι της σούπας
  • Κρασί κόκκινο 5-6 κουταλιές της σούπας

Οδηγίες

Πλένουμε τα ροδάκινα,βγάζουμε τα κουκούτσια προσεκτικά με μαχαίρι και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ. Προσθέτουμε στο καθένα  ζάχαρη και από 1 κουτάλι της σούπας κρασί. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 12-15 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας). Τα βγάζουμε από τον φούρνο κι αφήνουμε να κρυώσουν. Είναι έτοιμα για σερβίρισμα ενώ συνοδεύονται πολύ ωραία με παγωτό βανίλια.

Πηγή: chefoulis.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.