Όροι διαγωνισμού με δώρο ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 και λήγει την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 στις 23.59.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη του διαγωνισμού και θα αναδειχθεί ένας νικητής και ένας επιλαχόντας.

Ένας (1) νικητής κερδίζει ένα δυο (2) εισιτήρια με τελικό προορισμό τη Νέα Υόρκη, και έναν επιλαχόντα. Τα εισιτήρια είναι μετ’επιστροφής, οικονομικής θέσης, με τελικό προορισμό τη Νέα Υόρκη.

Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.

Ο νικητής πρέπει να επικοινωνήσει μετά το πέρας του διαγωνισμού με τον διοργανωτή για τις λεπτομέρειες παραλαβής του δώρου τους. Αν ο νικητής δεν επικοινωνήσει με τον διοργανωτή εντός 15 ημερών από την ανακοίνωση των ονομάτων, το δώρο μεταβιβάζεται αυτομάτως στον επιλαχόντα.

Κατά την διάρκεια του Διαγωνισμού οποιοσδήποτε συμμετέχων μπορεί να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό και να κερδίσει δώρα εφ’ όσον: α) κάνει like στην επίσημη σελίδα Facebook του Μαμα Πειναω https://www.facebook.com/MamaPeinao/, β) κάνει like ή άλλο reaction στη σχετική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα Facebook με τον διαγωνισμό, γ) κάνει δημόσια εγγραφή στο κανάλι του Μαμα Πειναω στο YouTube (https://www.youtube.com/MamaPeinao), δ) κάνει like και σχόλιο σε ένα από τα βίντεο που έχουν δημοσιευτεί στο κανάλι του Μαμα Πειναω στο YouTube .

Για την πραγματοποίηση του ταξιδιού απαιτείται έγκαιρη κράτηση τριάντα (30) ημέρες πριν την αναχώρηση και κατόπιν διαθεσιμότητας συγκεκριμένου ναύλου.

Η εξαργύρωση του δώρου μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι 31/12/2018.

Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα, ούτε μπορεί να μεταβιβαστεί.

Η ιστοσελίδα mamapeinao.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ανακοινώνοντας τυχόν αλλαγές στον παρόντα σύνδεσμο (link).

Δηλώνοντας συμμετοχή στον διαγωνισμό, κάθε συμμετέχων δηλώνει αυτομάτως την αποδοχή των παρόντων όρων του διαγωνισμού.

Πηγή: mamapeinao.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.